ΚΥΠΡΟΣ: Τραγελαφικές καταστάσεις σε αγώνα του Αγροτικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγελαφικές καταστάσεις σε αγώνα του Αγροτικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από την Ελπίδα Ξυλοφάγου:

«Εκφράζουμε την έντονη απογοήτευση μας ως ΕΛΠΙΔΑ Ξυλοφάγου, για όσα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (24/01), στο πλαίσιο του προγραμματισμένου αγώνα με την ΑΣΕΝ στο Καλό Χωριό, για την β’ φάση του πρωταθλήματος ΠΟΑΛ.

Η αντίπαλος ομάδα της ΑΣΕΝ δεν παρουσιάστηκε για τον αγώνα, με τη δικαιολογία ότι δεν τους παραχωρήθηκε το γήπεδο του Καλού Χωριού.

Αφού ενημερώθηκε η ΠΟΑΛ από την ΕΛΠΙΔΑ για το συμβάν (λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του προγραμματισμένου ματς), η Ομοσπονδία μας ξεκαθάρισε ότι, ουδέποτε έλαβε σχετικό αίτημα από την ΑΣΕΝ γι’ αλλαγή της έδρας.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΠΙΔΑ ενημερώθηκε από την Ομοσπονδία και την ΑΣΕΝ, ότι η ομάδα του Καλού Χωριού ήταν στο Τερσεφάνου και πως ΞΕΧΑΣΕ να υποβάλει αίτημα στην ΠΟΑΛ, για αλλαγή της έδρας .

Η αποστολή της ΕΛΠΙΔΑΣ υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της επιπολαιότητας ή σκοπιμότητας που επέδειξαν κάποιοι, ώστε να μην διεξαχθεί τελικά ο συγκεκριμένος αγώνας.

Το θέμα έχει παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή.

Μόνο ΕΛΠΙΣ…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE