Δεκατρείς νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου λόγω διαρροής αερίου στο Περού

Δεκατρείς νεκροί από έκρηξη βυτιοφόρου λόγω διαρροής αερίου στο Περού

Στους 13 ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη την Πέμπτη ενός βυτιοφόρου που μετέφερε αέριο, καθώς πέντε θύματα υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε  το υπουργείο Υγείας του Περού.

Το περουβιανό πρακτορείο ειδήσεων Andina, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο υγείας, έκανε λόγο για 14 νεκρούς, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, κάποια 3 και 4 ετών.

«Ο απολογισμός είναι 13 νεκροί», δήλωσε σε δημοσιογράφους η υπουργός Μόνιμα Μεσάν.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 8 νεκρούς και 49 τραυματίες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί, την ώρα που οι κάτοικοι της πόλης Βίλα Ελ Σαλβαδόρ, στα νότια της πρωτεύουσας Λίμα, πήγαιναν στις εργασίες τους. Η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου από το βυτίο του φορτηγού.

Μια βαλβίδα φαίνεται πως άνοιξε όταν το φορτηγό έπεσε σε λακκούβα. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα. Χρειάστηκε να επιχειρήσουν 13 οχήματα του πυροσβεστικού σώματος για να κατασβεστούν οι φλόγες, που κατέστρεψαν τουλάχιστον 14 σπίτια γύρω από το σημείο της έκρηξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE