Πήγε Κολόσσι και περιμένει ο Αντόνε

Πήγε Κολόσσι και περιμένει ο Αντόνε

Από τη στιγμή που κανένας από τον Απόλλωνα δεν είπε τίποτα ακόμα στον Ιοάν Αντόνε, ο Ρουμάνος είναι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι και γίνεται υπό τις οδηγίες του η σημερινή προπόνησης.

Η συνεδρία της διοίκησης θα αρχίσει στις 18:00 και το υφιστάμενο σκηνικό δείχνει έξοδο για τον έμπειρο προπονητή. Ο Νίκος Κίρζης φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση, ο Αντόνε έχει χάσει και το έρεισμα του κόσμου και με την άποψη για απομάκρυνση του φαίνεται να συμφωνούν τα περισσότερα αν όχι όλα τα μέλη του δ.σ. Νεότερα αργότερα και τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανατρέψει την απομάκρυνση του Ρουμάνου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Καθοριστική για πολυμερής διάσκεψη η συνάντηση Γκουτέρες - Ολγκίν

Κυπριακό: Καθοριστική για πολυμερής διάσκεψη η συνάντηση Γκουτέρες - Ολγκίν

Καθοριστική για τη σύγκληση της νέας πολυμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό, θεωρείται η επικείμενη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών με την Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE