Έβαλε υπογραφή μέχρι το 2018 ο Αναστασίου

Έβαλε υπογραφή μέχρι το 2018 ο Αναστασίου

Η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου επισημοποιήθηκε με την υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας δύο χρόνων.

Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση  που αναφέρει τα πιο κάτω:

 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα παραμείνει πλέον στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και είπε:

«Είμαι χαρούμενος για τη συνέχεια της συνεργασίας μου με το Σύλλογο. Το σημαντικό είναι να συνεχιστεί η φιλοσοφία μας, αυτό που ξεκινήσαμε πριν από δυο χρόνια και ο στόχος πλέον είναι να ανέβουμε επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι! Όχι πολλά λόγια, μόνο δουλειά τώρα…».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE