ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε η 16χρονη που αγνοείτο- Δεν προκύπτει απαγωγή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε η 16χρονη που αγνοείτο- Δεν προκύπτει απαγωγή

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση 16χρονης για την οποία υπήρξαν υποψίες ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι  16χρονη, της οποίας είχαν χαθεί τα ίχνη, από τις 23 Ιανουαρίου 2020, στην επαρχία Αμμοχώστου, αυτή εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 25/1 και είναι καλά στην υγεία της.

Όσον αφορά στις υποψίες, που ηγέρθησαν σχετικά με πιθανή απαγωγή της 16χρονης, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, αλλά και από τα όσα ανέφερε η ίδια στην Αστυνομία, αυτές δεν επιβεβαιώνονται.

Μετά τον εντοπισμό της, δεν συντρέχει κανένας λόγος συνέχισης της δημοσιοποίησης της φωτογραφίας και των προσωπικών στοιχείων της 16χρονης.
Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE