ΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΥΚΟΥΔΕΣ: Στο Κακουργιοδικείο οδηγείται η υπόθεση

ΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΥΚΟΥΔΕΣ: Στο Κακουργιοδικείο οδηγείται η υπόθεση

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκαν την Παρασκευή (24/01), δυο πρόσωπα, σε σχέση με την υπόθεση των 645 κιλών ναρκωτικών (MDMA) που εντοπίσθηκαν σε φουκούδες, στην Αυστραλία.

Πρόκειται για τον 30χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας, η οποία είχε αναλάβει την εξαγωγή των φουκούδων από την Κύπρο στην Αυστραλία, καθώς και 57χρονο, ο οποίος φέρεται να συνδέεται επιστημονικά με την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος είναι ήδη υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς εκκρεμεί εναντίον του η εκδίκαση άλλης υπόθεσης ναρκωτικών, που αφορά τα 84 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν, τον περασμένο Μάρτιο, σε εμπορευματοκιβώτιο, στον Ύψωνα.

Την Παρασκευή (24/01), έληξε το διάταγμα κράτησης του 30χρονου και η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 29 Απριλίου.

Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 30χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE