Επαρχία Αμμοχώστου: Σωρεία παρανομιών απο ανήλικο - Βαριές ποινές απο το δικαστήριο

Επαρχία Αμμοχώστου: Σωρεία παρανομιών απο ανήλικο - Βαριές ποινές απο το δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, επέβαλε την Παρασκευή (24/1) βαριές ποινές σε ανήλικο.

Συγκεκριμένα, τιμώρησε πρόσωπο ηλικίας 17.5 ετών, με έξι μήνες στέρηση άδειας οδηγού, χρηματικό πρόστιμο ύψους 480 ευρώ, εξήντα ημέρες φυλάκιση με τριετή αναστολή και έκδοση διατάγματος επιτήρησης για παραμονή του στο σχολείο.

Τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε, είναι η οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου, χωρίς άδεια οδηγού (οδηγούσε με στερημένη άδεια οδηγού από τις 05/09/2019), χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, που διαπράχθηκαν στις 13/9/2019.

Επίσης, λήφθηκε υπόψη ακόμη μία υπόθεση με τις ίδιες κατηγορίες και επιπλέον τα αδικήματα της οδήγησης με παράθυρα με περιορισμένη ορατότητα και της μη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού με στολή, που διαπράχθηκε στις 7/11/2019.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE