Δημητρίου: «Δεν μας απασχολεί το κλίμα που υπάρχει στον αντίπαλο»

Δημητρίου: «Δεν μας απασχολεί το κλίμα που υπάρχει στον αντίπαλο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM, σχετικά με το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Στο αρχικό του σχόλιο αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το πόσο σημαντικό ήταν που πέρασε η Ομόνοια τα κριτήρια Μαρτίου. Ακολούθως τόνισε:

«Γίνεται συζήτηση για την κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος. Εμάς δεν μας απασχολεί αυτό. Δεν μας ξεγελά το κλίμα που υπάρχει για τον αντίπαλο. Οι ομάδες είναι πιθανό μέσα από τέτοια παιχνίδια να κάνουν το ξέσπασμα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Για να έχει επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο σου».

«Όπως φαίνεται θα εξαρτηθούν και τα υπόλοιπα εισιτήρια για την Βόρεια κερκίδα».

«Ο Ρούμπιο είναι εκτός, ο Ράμος ταλαιπωρείται από ίωση και θα τον δούμε και σήμερα».

«Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε δύο θέσεις. Είναι δύσκολο να εκτιμήσει ένας αντίπαλος το παιχνίδι της Ομόνοιας. Είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE