Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ! Έτοιμη για το πρώτο βήμα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ! Έτοιμη για το πρώτο βήμα

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ (Τετάρτη, 19:00).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζ. Μυτίδης, Atheba, Κούρτης και Μαγκούρης.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα (15:00-18:00) αλλά και αύριο (09:00-13:00, 14:00-17:00) από την μπουτίκ και τα γραφεία του Σωματείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.