Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ! Έτοιμη για το πρώτο βήμα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ! Έτοιμη για το πρώτο βήμα

Με πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ (Τετάρτη, 19:00).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζ. Μυτίδης, Atheba, Κούρτης και Μαγκούρης.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα (15:00-18:00) αλλά και αύριο (09:00-13:00, 14:00-17:00) από την μπουτίκ και τα γραφεία του Σωματείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE