Kαι άλλα οστά του ίδιου ανθρώπου εντοπίστηκαν σε παραλία στα Περβόλια

Kαι άλλα οστά του ίδιου ανθρώπου εντοπίστηκαν σε παραλία στα Περβόλια

Και άλλο αριθμό οστών που ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο, εντόπισε η ΔΕΑ σε συγκεκριμένη παραλία στα Περβόλια. 



Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη (23/1) αναφέρεται ότι μετά τον εντοπισμό ανθρωπίνων οστών στην παραλία στα τέλη Δεκεμβρίου, η ΔΕΑ ανέλαβε την εξέτασή τους και σε αυτό το πλαίσιο εντόπισε χθες και άλλα οστά που ανήκουν στο ίδιο άτομο.

Η ΔΕΑ ανακοίνωσε ότι όταν ολοκληρωθεί η ανασκαφή στην περιοχή, τα οστά θα μεταφερθούν στο ανθρωπολογικό εργαστήριο για γενετικές αναλύσεις για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν.

Με την ευκαιρία απευθύνεται και πάλι έκκληση σε όλες τις κοινότητες για παροχή πληροφοριών για αγνοούμενους.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE