LIKE ONLINE

Πεθερός και πεθερά… κλέφτηκαν πριν το γάμο των παιδιών τους

Πεθερός και πεθερά… κλέφτηκαν πριν το γάμο των παιδιών τους

Ένας γάμος στην Ινδία ακυρώθηκε λόγω των γονιών του ζευγαριού, οι οποίοι φαίνεται πως θυμήθηκαν τον παλιό τους έρωτα και... κλέφτηκαν.

 

Όπως διαβάζουμε στο Newsbeast.gr που επικαλείται το τοπικό Times of India, ο πατέρας του γαμπρού και η μητέρα της νύφης αγνοούνται εδώ και 11 ημέρες, τη στιγμή που ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας κλωστοϋφαντουργίας (σ.σ. πατέρας του γαμπρού) πήρε την 46χρονη (σ.σ. μητέρα της νύφης) και από τις 10 Ιανουαρίου δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με το ζευγάρι που σχεδίαζε να παντρευτεί να έχει απευθυνθεί στην αστυνομία.

Ιδιαίτερη ανησυχία για τη ζωή τους δεν υπάρχει, καθώς οι συγγενείς φαίνεται πως έχουν ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου.

Ο πεθερός και η πεθερά γνωρίζονταν από παλιά και τώρα, με αφορμή τον γάμο των παιδιών τους, μάλλον ο έρωτάς τους... φούντωσε και πήραν την απόφαση να κλεφτούν.

«Ήξεραν ο ένας τον άλλον από τότε που ζούσαν στο ίδιο χωριό. Μερικοί από τους στενούς φίλους τους μας ενημέρωσαν ότι είχαν και κάποια σχέση στο παρελθόν», δήλωσε ένας συγγενής και των δύο οικογενειών.

Αν αποφασίσουν να επιστρέψουν και να γίνει ο γάμος των παιδιών τους είναι άγνωστο, με το ζευγάρι που περίμενε να παντρευτεί να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top