Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα– Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του- Πυροβολημένοι και οι δύο

Οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα– Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του- Πυροβολημένοι και οι δύο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου στις Αστυνομικές Αρχές της Φθιώτιδας, καθώς ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

 

Σύμφωνα με το tvstar.gr όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε ένα δύσκολο θέαμα, καθώς η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές και φανερά τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Ελληνικης Αστυνομίας καθώς και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.