ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Δυστυχώς συνετρίβη το πυροσβεστικό αεροσκάφος- Τρεις νεκροί

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Δυστυχώς συνετρίβη το πυροσβεστικό αεροσκάφος- Τρεις νεκροί

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος εξερράγη κατά τη συντριβή.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη καθώς συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αλπική περιοχή της νοτιοανατολικής πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, δήλωσε ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος της πολιτείας, ο Σέιν Φιτζσίμονς.

Το πυροσβεστικό σώμα της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε νωρίτερα πως χάθηκε η επαφή με ένα C-130 Hercules περί τις 14:00 [τοπική ώρα· 05:00 ώρα Κύπρου].

«Φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας επιζών μετά τη συντριβή [του αεροσκάφους] στην περιοχή Σνόουι Μονάρο», ανέφερε ο Φιτζσίμονς σε δημοσιογράφους.

Κατά τον ίδιο, το αεροσκάφος έπεσε με σφοδρότητα στο έδαφος και κατά τις πρώτες πληροφορίες «εξερράγη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.