Παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 σε πρέσβεις και τουριστικούς φορείς

Παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030 σε πρέσβεις και τουριστικούς φορείς

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος παρουσίασε την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030 σε πρέσβεις ξένων χωρών στην Κύπρο, σε υψηλόβαθμα στελέχη βασικών τουριστικών φορέων της Κύπρου και σε άλλους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ο κ. Υφυπουργός τους ευχαρίστησε για τις άριστες σχέσεις και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τόσο παλαιότερα με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, όσο και τώρα με το νεοσύστατο Υφυπουργείο Τουρισμού. Παράλληλα, τους διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας αυτής.

Αναφερόμενος στους Στρατηγικούς Στόχους της Κύπρου για τον τουριστικό τομέα μέχρι το 2030, ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στο όραμα για καθιέρωση της Κύπρου ως ενός ολόχρονου, ποιοτικού, ψηφιακά έξυπνου και κοινωνικά ωφέλιμου προορισμού. Αναφέρθηκε επίσης στους αριθμητικούς στόχους της Στρατηγικής, στην κλιματική


αλλαγή, στη σημασία του σεβασμού προς το περιβάλλον και στην ανάγκη για αειφόρο ανάπτυξη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά κυπριακού προγεύματος, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα συνεχιστούν οι παρουσιάσεις της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030, σε εμπλεκόμενους φορείς και συνεργάτες του Υφυπουργείου, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE