Σφράγισε και τυπικά την πρόκριση για την οκτάδα η ΑΕΚ σε ματς… ΑΓΓΑΡΕΙΑ!

Σφράγισε και τυπικά την πρόκριση για την οκτάδα η ΑΕΚ σε ματς… ΑΓΓΑΡΕΙΑ!

Σε ένα ματς… αγγαρεία και χωρίς να πατήσει «γκάζι», η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε στο «Αμμόχωστος» της Καρμιώτισσας με 0-1 και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση της στους «8» του κυπέλλου, αφού είχε κερδίσει με 3-0 στο πρώτο ματς στην «Αρένα».

Το μοναδικό γκολ του αγώνα για την ΑΕΚ που είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, σημείωσε ο νεαρός Κωνσταντίνου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

87΄ Σουτ από τον Ράσπα, η μπάλα άουτ.

84΄ Σουτ από τον Θωμά, αποκρούει ο Καϊρίνος.

79΄ Μεγάλη φάση για την ΑΕΚ με τον Ράσπα, ο Καϊρίνος του είπε «όχι».

78΄ Άστοχο σουτ από τον Αναστασίου.

59΄ Σουτ από τον Ρομό, μπλοκάρει ο Χριστοδούλου.

56΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον νεαρό Κωνσταντίνου που ανοίγει το σκορ (0-1).

55΄ Σουτ από τον Αναστασίου, διώχνει σε κόρνερ ο Καϊρίνος.

49΄ Σουτ από τον Τρουγιόλς, εντυπωσιακή επέμβαση από τον Καϊρίνο.

23΄ Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΚ που πέτυχε ο νεαρός Κωνσταντίνου, για χέρι του σκόρερ. Σωστή η απόφαση του διαιτητή, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ριπλέι.

8΄ Σουτ από τον Ιωάννου, μπλοκάρει ο Καϊρίνος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66΄ Χρίστου / 35΄ Φιόλιτς.

Καρμιώτισσα (Μιχαήλ): Καϊρίνος, Πάρπας (81΄ Κυριάκου), Σάββα, Χρίστου, Στυλιανού, Χριστοφή, Πιερή, Νεοφύτου, Ρομό, Σάσι (65΄ Σταύρου), Παπαμιχαήλ.

ΑΕΚ Λάρνακας (Χαραλάμπους): Χριστοδούλου, Τάντι, Τρουγιόλς (82΄ Στεφάνου), Ιωάννου, Μ. Γκονζάλες, Άμπραχαμ (60΄ Θωμά), Αναστασίου, Κωνσταντίνου, Ράσπας, Φιόλιτς (72΄ Γκαλαϊτζής), Τέτε.

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Κανάρης Σάββας
4ος Διαιτητής: Κάττου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE