Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος από την πρόοδο στις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πρόεδρος από  την πρόοδο στις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ

Εξαιρετική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη 22/1 με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν, ενώ αναφερόμενος στις σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ είπε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρατηρείται.


"Αυτό που τονίσαμε και οι δύο ήταν η περαιτέρω ενίσχυση αυτών των εξαιρετικών σχέσεων", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, το απόγευμα, στην Ιερουσαλήμ, κληθείς να αναφερθεί στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον Πρόεδρο του Ισραήλ. Πρόσθεσε πως "ήταν μια από πάσης άποψης εξαιρετική συνάντηση μέσα σε ένα θερμό κλίμα".

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως διαβίβασε τη συμπάθεια της Κύπρου για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επισημαίνοντας πως αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή για τα 75 χρόνια από την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Άουσβιτς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE