ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ γυναίκας, ηλικίας 55 ετών, που κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 ετών, και αρνείται να τα επιστρέψει με τους ειδικούς της Αστυνομίας που βρίσκονται στον χώρο να προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Όπως πληροφορούμαστε στο σπίτι κλήθηκε και ο δικηγόρος της 55χρονης καθώς και ο πρώην σύζυγός της, με σκοπό και στόχο, μετά από ώριμη συζήτηση να βρεθεί η καλύτερη λύση για τα δύο παιδιά.

Διακριτική παρουσία στο χώρο και από την Αστυνομία με τους διαπραγματευτές να είναι σε ανοικτή γραμμή με τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE