ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

ΚΥΠΡΟΣ: Στο σπίτι της μητέρας ο πρώην σύζυγός και ο δικηγόρος της- Ψάχνουν την καλύτερη λύση

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ γυναίκας, ηλικίας 55 ετών, που κλειδώθηκε στο σπίτι της μαζί με τα δύο της παιδιά, ηλικίας 8 ετών, και αρνείται να τα επιστρέψει με τους ειδικούς της Αστυνομίας που βρίσκονται στον χώρο να προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Όπως πληροφορούμαστε στο σπίτι κλήθηκε και ο δικηγόρος της 55χρονης καθώς και ο πρώην σύζυγός της, με σκοπό και στόχο, μετά από ώριμη συζήτηση να βρεθεί η καλύτερη λύση για τα δύο παιδιά.

Διακριτική παρουσία στο χώρο και από την Αστυνομία με τους διαπραγματευτές να είναι σε ανοικτή γραμμή με τη γυναίκα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE