Ο Ρόκα και η Αλ Ουάχντα

Ο Ρόκα και η Αλ Ουάχντα

Συνεχίζει να κερδίζει πόντους ο Παναθηναϊκός με την επιλογή του Ρόκα, που κρατάει γενικά επιφυλάξεις και εξετάζει τα πάντα αναλυτικά.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ήταν πολύ επιφυλακτικός με την πρόταση για τον Ινσούα από την Αλ Ουάχντα.

Ο Καταλανός, λοιπόν, μόνο που δεν… ορκίζονταν πως βάσει των όσων είχε μάθει για τον αραβικό σύλλογο δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει μισό «χαρτί» για τον Αργεντινό.

Όχι λόγω της αξίας του, αλλά γιατί ο 28χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να συμφωνήσει από τώρα για την επόμενη ομάδα του.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE