Ανόρθωση: Στήριξη και εμπιστοσύνη

Ανόρθωση: Στήριξη και εμπιστοσύνη

Η εικόνα της Ανόρθωσης απέναντι στον Απόλλωνα μόνο τυχαία δεν είναι.

Το συγκρότημα του Αντρέ Πάους έδειξε χαρακτήρα, αντέδρασε στο γκολ που δέχθηκε, έφθασε σε μια μεγάλη επιτυχία και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Η προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη συνεχίζεται, με όλους στην ομάδα να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν, μέχρι το φινάλε. «Κλειδί» για την Ανόρθωση είναι οι δύο εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.

Στην φετινή της πορεία, η Ανόρθωση ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ενώ το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της, τα πήγε περίφημα με τους Λαϊφη και Μακρή να ξεχωρίζουν.

Στην ομάδα κοιτάζουν τώρα τη συνέχεια, ενώ η διοίκηση Πουλλαϊδη δείχνει στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελούν οι Πάους και Λέουβεν. Όλα δείχνουν επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αν και θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE