ΚΥΠΡΟΣ: Προειδοποιεί η Αστυνομία – «Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι»

ΚΥΠΡΟΣ: Προειδοποιεί η Αστυνομία – «Οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι»

Σε συστάσεις προς τους οδηγούς προβαίνει και σήμερα η Αστυνομία, λόγω του παγετού που επικρατεί στις ορεινές περιοχές.

Σε ανακοίνωσή της, την Τετάρτη 22/01, η Αστυνομία αναφέρει ότι λόγω παγετού, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης, σημειώνει ότι σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές, έχει σχηματιστεί παγετός και ως εκ τούτου, οι δρόμοι είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Εξάλλου, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπει το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE