Το ΠΡΟΦΙΛ του 18χρονου που θα καλύψει τον Κυριακίδη μετά το πλήγμα με Φαμπιάνο

Το ΠΡΟΦΙΛ του 18χρονου που θα καλύψει τον Κυριακίδη μετά το πλήγμα με Φαμπιάνο

Στην αποστολή της Ομόνοιας για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή βρίσκεται ο 18χρονος πορτιέρο, Σάββας Νικολάου.

Ο νεαρός πορτιέρο θα βρεθεί στην αποστολή με Ερμή όμως δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αλλά από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος τερματοφύλακας θα είναι στον πάγκο με Ερμή και με Ανόρθωση την επόμενη Κυριακή.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 25/4/2001) πορτιέρο πέρασε στο παρελθόν από τις ακαδημίες Cyprus Goalkeepers ενώ δοκιμάστηκε στο Βέλγιο και στην Ελλάδα από τον ΠΑΟΚ. Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Καρμιώτισσας πριν η Ομόνοια τον αποκτήσει με κάθε επισημότητα.

Την φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές ως βασικός με την ομάδα Νέων της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE