ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 24χρονης Κύπριας- Ανετράπη επανειλημμένα το όχημα της

Στα «μαύρα» ντύθηκε άλλη μια οικογένεια, θρηνώντας το χαμό μιας νέας κοπέλας, μόλις 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 (Τρίτη 21/1) όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε 24χρονη στο δρόμο Αυγόρου- Λιοπετρίου παρέκκλινε της πορείας του, κινήθηκε δεξιά του δρόμου και ανετράπη επανειλημμένα σε χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό της άτυχης 24χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου, δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE