ΚΟΠ-Ύποπτοι αγώνες: Πότε θα έρθει Κύπρο η UEFA και ποιους θα συναντήσει

ΚΟΠ-Ύποπτοι αγώνες: Πότε θα έρθει Κύπρο η UEFA και ποιους θα συναντήσει

Μετά από πρόσκληση της ΚΟΠ, κλιμάκιο της UEFA το οποίο ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων, θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην Κύπρο για συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της UEFA θα έχει επαφές με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, την Αστυνομία καθώς και τα Σωματεία, τα οποία θα ενημερώσει για τη διαδικασία που ακολουθείται για την αποστολή έκθεσης για ενδεχόμενο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω στοιχηματισμού.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον επικεφαλής της αποστολής της UEFA, ένα ανακριτή του τμήματος ερευνών και ένα εκπρόσωπο της εταιρείας Sport Radar, η οποία έχει την ευθύνη της συγκέντρωσης των στοιχείων για την ετοιμασία των φακέλων της UEFA.

Σχετική εισήγηση για την κάθοδο στην Κύπρο του κλιμακίου της UEFA, είχε καταθέσει ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, εισήγηση με την οποία συμφώνησαν οι κρατικοί αξιωματούχοι.

ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE