ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα δακτυλικά αποτυπώματα… κάρφωσαν 38χρονο για σοβαρό έγκλημα – Τον συνέλαβε το ΤΑΕ και καταχώρησε άμεσα υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα δακτυλικά αποτυπώματα… κάρφωσαν 38χρονο για σοβαρό έγκλημα – Τον συνέλαβε το ΤΑΕ και καταχώρησε άμεσα υπόθεση

Άμεση καταχώρηση υπόθεσης την Τρίτη (21/01) στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε βάρος 38χρονου πολιτογραφημένου Κύπριου, μετά από ενέργειες του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Το εν λόγω πρόσωπο, που απασχόλησε και στο παρελθόν τις Αρχές, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν διάρρηξη και ληστεία.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα εισέβαλε σε οικία στον Στρόβολο και υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασε από τα πρόσωπα που διέμεναν εκεί χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες μέσω των οποίων έκανε ανάληψη περίπου 1.000 ευρώ. Συνολικά η «μπάζα» του ανερχόταν στις 3.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν έμελλε να τη γλυτώσει. Μετά από επιστημονικές εξετάσεις, εντοπίστηκε δακτυλικό αποτύπωμα του 38χρονου στην οικία όπου διαπράχθηκε το αδίκημα, το οποίο και ταυτοποιήθηκε. Έτσι λοιπόν, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετά από επιχείρηση τεσσάρων ημερών τον συνέλαβαν (20/01).

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE