ΠΑΦΟΣ: To DNA πρόδωσε διαρρήκτη – «Σήκωσε» εξοπλισμό από σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ

ΠΑΦΟΣ: To DNA πρόδωσε διαρρήκτη – «Σήκωσε» εξοπλισμό από σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ

Στη σύλληψη ενός άντρα, ηλικίας 38 χρόνων, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, που φέρεται να εμπλέκεται σε νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας η οποία διαπράχθηκε στις 11.10.2019 στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται ότι από την εν λόγω κατοικία κλάπηκαν ηλεκτρονικά είδη και διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 14.000 ευρώ.

Εναντίον του 38χρονου εξασφαλίστηκε επιστημονική μαρτυρία, συνελήφθη για την υπόθεση και τελεί υπό κράτηση.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 38χρονος να συνδέεται και με άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE