Nα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα λάθη τους…

Nα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα λάθη τους…

Τερματισμό των μέτρων τους αποφάσισαν οι διαιτητές, ύστερα από τη χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπαν, από τις διαβεβαιώσεις που τους δόθηκαν για την προστασία τους στο μέλλον. 

Εννοείται ότι δεν επικροτούμε άνομες πράξεις σαν κι αυτήν που έγινε την περασμένη Παρασκευή, εναντίον του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου.

Δικαιολογούμε και την απόφαση του συνδέσμου, να μην κατέβουν τα μέλη τους να… δουλέψουν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ελπίζουμε πάντως ότι με την επανέναρξη των διοργανώσεων, οι διαιτητές θα μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα λάθη τους. Ειδικά στην πρώτη κατηγορία, έγιναν δυνατές «ματσαράγκες» στη φετινή σεζόν. Λίγοι μάλλον, θα διαφωνήσουν μαζί μας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE