Nα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα λάθη τους…

Nα ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα λάθη τους…

Τερματισμό των μέτρων τους αποφάσισαν οι διαιτητές, ύστερα από τη χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Έμειναν ικανοποιημένοι, όπως είπαν, από τις διαβεβαιώσεις που τους δόθηκαν για την προστασία τους στο μέλλον. 

Εννοείται ότι δεν επικροτούμε άνομες πράξεις σαν κι αυτήν που έγινε την περασμένη Παρασκευή, εναντίον του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου.

Δικαιολογούμε και την απόφαση του συνδέσμου, να μην κατέβουν τα μέλη τους να… δουλέψουν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ελπίζουμε πάντως ότι με την επανέναρξη των διοργανώσεων, οι διαιτητές θα μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τα λάθη τους. Ειδικά στην πρώτη κατηγορία, έγιναν δυνατές «ματσαράγκες» στη φετινή σεζόν. Λίγοι μάλλον, θα διαφωνήσουν μαζί μας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE