Ώρα Κυπέλλου! Αύριο οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες

Ώρα Κυπέλλου! Αύριο οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες

Τέσσερις ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και ΑΕΚ – ΑΕΛ θα αναμετρηθούν αύριο Τετάρτη στους πρώτους ημιτελικούς της διοργάνωσης με στόχο να βάλουν βάσεις πρόκρισης στον τελικό της 20ης Μαΐου.

Ο κάτοχος του τροπαίου ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια στην κοινή τους έδρα, στο Στάδιο ΓΣΠ με τον αγώνα να αρχίζει στις 17:00.

Είναι η τέταρτη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Στους τρεις προηγούμενους αγώνες, δύο τελείωσαν ισόπαλοι ενώ μια νίκη πέτυχε το ΑΠΟΕΛ.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 22 Απριλίου με γηπεδούχο την Ομόνοια.

Δύο ώρες αργότερα, στις 19:00 στο ΓΣΖ η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται εντός στόχων και στο Πρωτάθλημα ενώ για την ΑΕΛ μοναδική διέξοδος διάκρισης είναι το Κύπελλο.

Είναι η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στον πρώτο γύρο στο ΓΣΖ οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 ενώ στο δεύτερο γύρο στο Τσίρειο η ΑΕΛ νίκησε με 1-0.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 22 Απριλίου στο Τσίρειο.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Τετάρτη, 8 Απριλίου

17:00 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (Sports +2)
19:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.