Τον θέλει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ – Θα τον… «αναστήσει» κι αυτόν;

Τον θέλει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ – Θα τον… «αναστήσει» κι αυτόν;

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για την αποζημίωση που θα πάρει προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του και είναι πολύ πιθανόν, να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθιωση, αφού τον θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια, βλέποντας ότι δεν βγαίνει… «άσπρος καπνός» για Πόποβιτς.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως να διούμε, αν καταφέρει να… «αναστήσει» (ποδοσφαιρικά εννοείται) και τον Ελλαδίτη μέσο ο Γεωργβιανός τεχνικός, αφού φέτος στον ΑΠΟΕΛ ήταν μεταξύ… πάγκου και εξέδρας στους αγώνες πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές και συνολικό χρόνο… 122 λεπτά!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE