ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πετρίδης: Διαβεβαίωσε το eurogroup πως οι οικονομικές προτεραιότητες κυβέρνησης παραμένουν αμετάβλητες

Πετρίδης:  Διαβεβαίωσε το eurogroup πως οι οικονομικές προτεραιότητες κυβέρνησης παραμένουν αμετάβλητες

Θα παραμείνουν αμετάβλητες, οι οικονομικές προτεραιότητες πολιτικής της κυπριακής κυβέρνησης, πως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 

Τη διαβεβαίωση ότι οι οικονομικές προτεραιότητες πολιτικής της κυπριακής κυβέρνησης θα παραμείνουν αμετάβλητες, μετέφερε στο Εurogroup, o Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, όπως ανακοίνωσε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος Σεντένο, το eurogroup καλωσόρισε τους νέους Υπουργούς από τις κυβερνήσεις της Αυστρίας (από τη νέα κυβέρνηση συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών και Πρασίνων), της Ισπανίας (μετά τον επαναδιορισμό της Ν.Καλβίνο από την νέα κυβέρνηση Σοσιαλιστών -Αριστεράς), της Φιλανδίας (νέα Υπουργός ορίστηκε η Κάτρι Κούλμουνι, ηγέτης του Κεντρώου Κόμματος, που μετέχει στον υπάρχον συνασπισμό μετά την παραίτηση και αντικατάσταση του Πρωθυπουργού) και της Κύπρου (μετά την παραίτηση του Χάρη Γεωργιάδη).

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top