Γερμανός ΚΕ: Κατανοούμε τις ανησυχίες της Ελλάδας για τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Γερμανός ΚΕ: Κατανοούμε τις ανησυχίες της Ελλάδας για τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Η απουσία της Ελλάδας από τη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη έγινε αποτέλεσε και πάλι θέμα ερωτήσεων στην σημερινή κυβερνητική ενημέρωση του Γερμανού Κυβερνητικού Εκπροσώπου.
 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ ερωτώμενος σχετικά, απάντησε πως "η Ελλάδα έχει ανησυχίες λόγω της συμφωνίας για την ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, κατανοούμε και συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες αυτές, συζητήσαμε για τις ανησυχίες αυτές στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, ωστόσο εχθές δεν ήταν αυτό το θέμα της Διάσκεψης. Καλέσαμε εδώ εξωτερικές δυνάμεις, αυτές δηλαδή που επηρεάζουν και εξοπλίζουν τα δύο μέρη στη Λιβύη".
 
Όσο για το εάν η Ελλάδα θα θέσει βέτο στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και στην Σύνοδο Κορυφής -όπως ανέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός-  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε "να ρωτήσετε στην Αθήνα για  το τι θα κάνει".

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE