Η Awkwafina φόρεσε Tommyxzendaya στο Tea Party των βραβείων Bafta

Η Awkwafina φόρεσε Tommyxzendaya στο Tea Party των βραβείων Bafta

 Η Tommy Hilfiger η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι η ηθοποιός Awkwafina φόρεσε TommyXZendaya στο Tea Party των βραβείων BAFTA
στο Λος Άντζελες.

Η Awkwafina φόρεσε ένα φόρεμα σε houndstooth καρό από την συλλογή TommyXZendaya.

Η συλλογή TommyXZendaya είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com.
 
ΠΟΥ: Ξενοδοχείο Four Seasons
Λος Άντζελες

 

Photo Credit: Getty Images

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE