Ανακοίνωσε το… ΑΝΤΙΟ του ο Μοντέιρο από ακόμη μία Κυπριακή ομάδα αφήνοντας ΑΙΧΜΕΣ

Ανακοίνωσε το… ΑΝΤΙΟ του ο Μοντέιρο από ακόμη μία Κυπριακή ομάδα αφήνοντας ΑΙΧΜΕΣ

Ο πρώην παίκτης ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ερμή, νυν του Οθέλλου Αθηαίνου, Χόρχε Μοντέιρο, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: 

«Η συνεργασία μου με τον Οθέλλο τελείωσε. Θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάω για όλα όσα έγιναν στη μισή σεζόν, όμως νομίζω είναι χάσιμο χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικότερα τον Γιώργο Α. Σταύρου για την εμπιστοσύνη, τη φιλία και την πίστη προς το πρόσωπό μου. Τώρα κοιτάζω μπροστά τις νέες προκλήσεις με την ίδια φιλοδοξία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.