Έδωσαν… ΕΝΑ

Έδωσαν… ΕΝΑ

Είναι γεγονός πως εδώ και βδομάδες, μήνες, το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μας.

Η… πρωταγωνίστρια, όλων αυτών των θεμάτων, δεν είναι άλλη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Κυπριακή διαιτησία, Εθνική Γυναικών, φακέλοι «ύποπτων» αγώνων από UEFA, τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα θέματα έχουν ως επίκεντρο των πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και τους συνεργάτες του στο «παλάτι» της ομοσπονδίας.

Έδωσαν όλα… ένα στο κεφάλι του ηγέτη του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος καλείται να βρει αυτές τις λύσεις, αυτές τις αποφάσεις που θα βοηθήσουν στο να λατρέψει και πάλι ο κόσμος αυτή τη μαγεία που εκπέμπει η στρογγυλή θεά.

Σ.Ν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE