Έδωσαν… ΕΝΑ

Έδωσαν… ΕΝΑ

Είναι γεγονός πως εδώ και βδομάδες, μήνες, το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μας.

Η… πρωταγωνίστρια, όλων αυτών των θεμάτων, δεν είναι άλλη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Κυπριακή διαιτησία, Εθνική Γυναικών, φακέλοι «ύποπτων» αγώνων από UEFA, τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα θέματα έχουν ως επίκεντρο των πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και τους συνεργάτες του στο «παλάτι» της ομοσπονδίας.

Έδωσαν όλα… ένα στο κεφάλι του ηγέτη του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος καλείται να βρει αυτές τις λύσεις, αυτές τις αποφάσεις που θα βοηθήσουν στο να λατρέψει και πάλι ο κόσμος αυτή τη μαγεία που εκπέμπει η στρογγυλή θεά.

Σ.Ν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE