ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ – Παίκτης κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ κι αυτό καρφώθηκε στο… ευαίσθητο σημείο οπαδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ – Παίκτης κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ κι αυτό καρφώθηκε στο… ευαίσθητο σημείο οπαδού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έντονο πόνο στην… ευαίσθητη περιοχή αποχώρησε από το γήπεδο ένας οπαδός της Νιούκαστλ, καθώς, τη στιγμή των πανηγυρισμών για το γκολ του Χέιντεν στο φινάλε, το σημαιάκι του κόρνερ εκσφενδονίστηκε και του καρφώθηκε εκεί που πονάει περισσότερο απ’ οπουδήποτε αλλού!

Ο Χέιντεν με κεφαλιά στο 94ο λεπτό χάρισε στις «καρακάξες» μια νίκη που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί βάσει της εικόνας της αναμέτρησης με την Τσέλσι το απόγευμα του Σαββάτου.

Από το μοναδικό της κόρνερ στο παιχνίδι, η ομάδα του Στιβ Μπρους κατάφερε με ένα δεύτερο γέμισμα προς την περιοχή του Κέπα να σκοράρει και ο Ματ Ρίτσι έχοντας τρέξει προς το κόρνερ για να πανηγυρίσει με τους υπόλοιπους κλώτσησε το σημαιάκι του κόρνερ.

Αυτό έφυγε τελείως από τη θέση του και … καρφώθηκε στην ευαίσθητη περιοχή ενός οπαδού της ομάδας!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE