Η ανακοίνωση της ΚΟΠ μετά τη συνάντηση με τους διαιτητές στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ μετά τη συνάντηση με τους διαιτητές στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (19/01) συνάντησης του έγινε στα γραφείο της Ομοσπονδίας μεταξύ αξιωματούχων της ΚΟΠ και εκπροσώπους των διαιτητών.

Αναλυτικά:

«Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση της ηγεσίας της ΚΟΠ με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών στα Γραφεία της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν γενικότερες απόψεις για τα δεδομένα μέσα από τα τελευταία γεγονότα και πως δημιουργούνται ασφαλείς συνθήκες για επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, ενόψει της αυριανής συνάντησης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην παρουσία της ΚΟΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για το περιεχόμενο της σύσκεψης που έγινε την Παρασκευή στο Υπούργειο Δικαιοσύνης με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE