Η ανακοίνωση της ΚΟΠ μετά τη συνάντηση με τους διαιτητές στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ μετά τη συνάντηση με τους διαιτητές στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (19/01) συνάντησης του έγινε στα γραφείο της Ομοσπονδίας μεταξύ αξιωματούχων της ΚΟΠ και εκπροσώπους των διαιτητών.

Αναλυτικά:

«Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση της ηγεσίας της ΚΟΠ με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών στα Γραφεία της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν γενικότερες απόψεις για τα δεδομένα μέσα από τα τελευταία γεγονότα και πως δημιουργούνται ασφαλείς συνθήκες για επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, ενόψει της αυριανής συνάντησης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην παρουσία της ΚΟΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για το περιεχόμενο της σύσκεψης που έγινε την Παρασκευή στο Υπούργειο Δικαιοσύνης με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE