ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου 23χρονου – Έγινε η νεκροτομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου 23χρονου – Έγινε η νεκροτομή

Από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος, έχασε την ζωή του ο 23χρονος PANAYOT PANOV

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 23χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/01 στο Καϊμακλί.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, ο θάνατος του άτυχου νεαρού επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλικη κάκωση συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος.

Υπενθυμίζουμε πως το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 23χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σιδερένιο ηλεκτρικό πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί.

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του PANAYOT, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του. 

Επίσης, στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος και 19χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE