ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο «βόμβα» - Χιλιάδες κροτίδες στην κατοχή τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 19χρονοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο «βόμβα» - Χιλιάδες κροτίδες στην κατοχή τους

Δέκα κιβώτια που περιείχαν 9,980 εργοστασιακές κροτίδες, είχαν μέσα στο αυτοκίνητο τους δύο 19χρονοι. 

Στη σύλληψη δύο 19χρονων προχώρησε το Σάββατο 18/01 το βράδυ, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κατοχή εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. ενώ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κλήρου διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην περιοχή του σταθμού, ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Σε έλεγχο που έγινε, εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν δέκα κιβώτια που περιείχαν 9,980 εργοστασιακές κροτίδες.

Οι δύο 19χρονοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE