Ετήσια γενική συνέλευση Π.Ο.Π.Λ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ετήσια γενική συνέλευση Π.Ο.Π.Λ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση για την ετήσια γενική συνέλευση του ποδοσφαιρικού ομίλου παλαιμάχων Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

«Η Γενική Συνέλευση έγινε κατα την διάρκεια των Χριστουγέννων μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα και σε αυτή κατατέθηκε η ετήσια έκθεση δραστηριοτήτων του Ομίλου από τον Πρόεδρο κ. Πέπη Ιακώβου και αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση του 2019.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών του Δ. Σ. και στη συνέχεια κατατέθηκε πρόταση προς την Γ. Σ. για αναπλήρωση 2 κενών θέσεων στο Δ. Σ. Η πρόταση εγκρίθηκε και τις θέσεις κατέλαβαν οι Νίκος Παντζιαράς και Χριστόφορος Χριστοφόρου.
Ακολούθησε δείπνο των μελών και κλήρωση πλούσιων δώρων .
Την Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Έντιμος Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE