Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Αλ Ουάχντα την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο και τελικά φαίνεται ότι θα ξανασμίξει μετά την ΑΕΚ και τη Λας Πάλμας και στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον Αργεντινό επιθετικό καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Αν και αρχικά η Λας Πάλμας έβαζε εμπόδια ζητώντας… τρελά ποσά, το γεγονός ότι ο Αραούχο ζήτησε εδώ και τώρα μεταγραφή φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η ομάδα των Καναρίων Νήσων το πήρε απόφαση και ανάβει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του Αραούχο με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι σε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.
Η Αλ Ουάχντα θα δώσει 850.000 ευρώ ως ενοίκιο στη Λας Πάλμας, ενώ αν θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι, τότε θα πληρώσει το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ που τοποθετήθηκε ως οψιόν αγοράς του. Πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.
Πηγή: Gazzetta.gr