Σασουόλο – Τορίνο 2-1: Ανατροπή με… ποδιά και βολίδα! (BINTEO)

Σασουόλο – Τορίνο 2-1: Ανατροπή με… ποδιά και βολίδα! (BINTEO)

Η Τορίνο προηγήθηκε, αλλά η Σασουόλο το γύρισε 2-1 με τον Μπογκά να βάζει γκολάρα και τον Μπεράρντι να χαρίζει το τρίποντο ανάσα.

Τρεις διαδοχικές νίκες μετρούσε στο Καμπιονάτο η Σασουόλο και όταν έβαλε αυτογκόλ ο Λοκατέλι (20’), η κατάσταση ζόρισε πολύ. Ωστόσο, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει ένα τρίποντο, το οποίο την ανέβασε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Η ισοφάριση (61’) ήρθε από τον Μπογκά, ο οποίος αρχικά έκανε ποδιά σε αντίπαλο και στη συνέχεια έστειλε τη βολίδα του εντός εστίας. Ο Μπεράρντι (73’) ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE