«Τσίμπησε» το βαθμό στο φινάλε ο Παναιτωλικός

«Τσίμπησε» το βαθμό στο φινάλε ο Παναιτωλικός

 

Με τον…αέρα της πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι και με αποκλειστικό στόχο τη δεύτερη νίκη στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία πήγε στο Αγρίνιο φιλοδοξώντας να συνεχίσει την πορεία της προς την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Πολύ δυνατά μπήκαν στο ματς οι παίκτες του Παναιτωλικού και με ξεκάθαρο στόχο να φτάσουν στην επίτευξη ενός γρήγορου γκολ.

Οι Αγρινιώτες «σφυροκόπησαν» την εστία της Λαμίας και «άγγιξαν» το γκολ μόλις στο 2΄με το δοκάρι να στερεί από τον Άλβαρες την σύνδεσή του με τα δίχτυα και το γρήγορο προβάδισμα στο σκορ για τον Παναιτωλικό.

Το δίδυμο Άλβαρες – Ρόσα δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα και περιορίστηκαν σε απόλυτα παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά του ματς.

Ο δραστήριος Παναιτωλικός πίεζε συνεχώ κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες (εκτός από το δοκάρι του Άλβαρες) μέχρι το 25΄.

Στο διάστημα που ακολούθησε οι παίκτες της Λαμίας άρχισαν σταδιακά να πατούν πιο καλά στο γήπεδο, να ισορροπούν το παιχνίδι και να βρίσκουν το γκολ με πρωταγωνιστή τον Ντάνι Μπεχαράνο στο 43΄ «παγώνοντας» τους γηπεδούχους.

Στα πρώτα λεπτά του β΄ημιχρόνου η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε την εδαφική υπεροχή, δεν μπορούσε όμως να βρει τους διαδρόμους που θα της επέτρεπαν να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Παναιτωλικός έδειχνε ανίκανος να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Λαμίας όπως συνέβη στο α΄ημίχρονο, χωρίς φαντασία και δημιουργία στο παιχνίδι του.

Οι Φθιώτες υπήρξαν πολύ πιο οργανωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα κι έψαξαν μέσω των αντεπιθέσεων το δεύτερο γκολ που λίγο έλειψε να πετύχουν με τον Βασιλόγιαννη στο 71΄.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάουντα κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έδωσε το βαθμό στον Παναιτωλικό.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE