Το ματς της χρονιάς: Τρελά πράγματα με Τραμετσάνι και… 4-4!

Το ματς της χρονιάς: Τρελά πράγματα με Τραμετσάνι και… 4-4!

Η Λιβόρνο, ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, πρωταγωνίστησε στο ματς της… χρονιάς στη β’ κατηγορία της Ιταλίας, το οποίο είχε 8 γκολ (!), ανατροπές και κόκκινη κάρτα!

Από το 3-0 που προηγήθηκε η ομάδα του πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ, έφτασε να ισοφαρίζεται 3-3 από την Εντέλα. Στο 90+2′ πήρε εκ νέου προβάδισμα για το 4-3, ωστόσο στο 90+6′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 4-4 ενώ έπαιζε με 10 παίκτες!

Η Λιβόρνο βρίσκεται «κολλημένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούςς έπειτα από 20 αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE