Θύμα φάρσας του Πούμπουρα ο Τρύφωνας Σαμαράς – Εκνευρίστηκε και του πετούσε ότι έβρισκε μπροστά του – VIDEO

Θύμα φάρσας του Πούμπουρα ο Τρύφωνας Σαμαράς – Εκνευρίστηκε και του πετούσε ότι έβρισκε μπροστά του – VIDEO

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν ένα από τα “θύματα” του Σάββα Πούμπουρα στο δεύτερο επεισόδιο του Best Friend’s Fear.

Ο γνωστός κομμωτής πείστηκε από έναν πολύ καλό του φίλο να πάει σε μια βίλα στο Κορωπί για να χτενίσει μια κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους.

Ο αδερφός της κοπέλας έπρεπε να φύγει από το σπίτι κι έτσι ο Τρύφωνας έμεινε μόνος του για να χτενίσει την ασθενή. Και κάπου εκεί ξεκίνησε η φάρσα.

Διαβάστε την συνέχεια και δείτε το απολαυστικό απόσπασμα πατώντας στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE