Διερωτώνται πολλοί μετά την αποχή-αναβολή – Άμεσες οι εξελίξεις

Διερωτώνται πολλοί μετά την αποχή-αναβολή – Άμεσες οι εξελίξεις

Μέχρι πότε θα κρατήσει η αποχή των διαιτητών στην Κύπρο;

Αυτό είναι το ερώτημα που τριγυρνάει στο μυαλό σχεδόν όλων όμως για την ώρα τηρείται απόλυτη σιωπή.

Η κατάσταση εδώ και καιρό μύριζε μπαρούτι και καλό θα κάνουν όλοι να λειτουργήσουν με σύνεση και ηρεμία για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αρχικά αρκετοί έκαναν πρόβλεψη πως θα συνεχιστεί η αποχή για αρκετές μέρες όμως αναμένεται την Δευτέρα να γίνουν αρκετές διεργασίες και συναντήσεις. Άλλωστε και η UEFA ενημέρωσε πως θα έρθει Κύπρο και εκεί ίσως αλλάξουν πολλά. Το πιθανότερο όμως σενάριο είναι από Τετάρτη να έχουμε ξανά αγωνιστική δράση και επιστροφή των ρεφ.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE