Το σοκ με Φαμπιάνο και ο Φάνος φέρνουν ανατροπές – Το μεταγραφικό πλάνο του Λάρκου

Το σοκ με Φαμπιάνο και ο Φάνος φέρνουν ανατροπές – Το μεταγραφικό πλάνο του Λάρκου

Εκεί που η Ομόνοια έψαχνε έναν τερματοφύλακα για δεύτερη επιλογή και έναν εξτρέμ πλέον ήρθαν όλα… ανάποδα στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαμπιάνο, όπως είχαμε γράψει από το πρωί-πρωί της Παρασκευής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αναγκάζει τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του να ψάξουν για πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό και με την παραχώρηση του Κατελάρη ως δανεικού στην Ουγγρική ΖΤΕ άλλαξε πλήρως το μεταγραφικό πλάνο της Ομόνοιας που πλέον ψάχνει για έμπειρο πορτιέρο… πρώτης διαλογής αλλά και για έναν μέσο που να μπορεί να δίνει ανάσες σε Γκόμεθ και Γκόμες.

Αξίζει πάντως να προσθέσουμε πως παράλληλα συνεχίζονται οι διεργασίες για απόκτηση αριστερού εξτρέμ αφού ο Νεόφυτος Λάρκου εδώ και μέρες έχει εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους.

Όλα αυτά βέβαια στην σκιά της αναβολής του πρωταθλήματος και όλων όσων τραγελαφικών συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE