ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσβησε 23χρονος μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσβησε 23χρονος μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο PANAYOT PANOV, 23 ετών από τη Βουλγαρία.


Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 23χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σιδερένιο ηλεκτρικό πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί. 

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του PANAYOT, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.  

Επίσης, στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος και 19χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE