Το ‘ΚΑΣΤΡΟ’ του Κλοπ – 1000 μέρες χωρίς ήττα στο Άνφιλντ!

Το ‘ΚΑΣΤΡΟ’ του Κλοπ – 1000 μέρες χωρίς ήττα στο Άνφιλντ!

Οι κόκκινοι του Μέρσεϊσαντ έχουν να ηττηθεί στο Άνφιλντ από τον Απρίλιο του 2017.

Φαίνεται πως έχουν ξεχάσει πως είναι η ήττα οι φίλοι της Λίβερπουλ, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 1.000 μέρες από την τελευταία φορά που η ομάδα τους έχασε στο Άνφιλντ.

Ήταν 23 Απριλίου του 2017, όταν η Κρίσταλ Πάλλας έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέσπασε το διπλό στο γήπεδο της Λίβερπουλ, με την πρωήν ποδοσφαιριστή της, Κρίστιαν Μπεντέκε, να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας δύο γκολ.

Έκτοτε, τα πράγματα έχουν αλλάξει με την πρωτοπόρο σήμερα της Premier League να «καλπάζει» προς τον τίτλο, έχοντας σημειώσει, μάλιστα, μέχρι στιγμής, 20 νίκες στα 21 ματς που έχει δώσει στο νησί.

Το σερί αυτό θα προσπαθήσει να σταματήσει την Κυριακή το απόγευμα η Μαν. Γιουνάιτεντ, ωστόσο, ο Σόλσκιερ, με δηλώσεις του χθες, επεσήμανε το δύσκολο του εγχειρήματος, εκθειάζοντας την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ πριν και κατά τη διάρκεια των ματς στο Άνφιλντ.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE