Ελευθέρωσαν την πρόσβαση σε Twitter και YouTube στην Τουρκία

Ελευθέρωσαν την πρόσβαση σε Twitter και YouTube στην Τουρκία

Διασφαλίστηκε και πάλι η πρόσβαση στο τουίτερ και του YouTube έπειτα από την απαγόρευση που ίσχυσε από χθες το μεσημέρι λόγω της δημοσίευσης εικόνων από την ομηρία του εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ.

Η απόφαση για απαγόρευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε ληφθεί από τουρκικό δικαστήριο έπειτα από αίτημα της εισαγγελικής αρχής.

Το Facebook τελικά παρόλο που συμπεριλαμβανόταν στην απαγόρευση δεν έκλεισε επειδή αφαιρέθηκαν αμέσως οι επίμαχες εικόνες.

Το τουίτερ όμως και το YouTube έκλεισαν για αρκετές ώρες και επιτράπηκε ξανά η πρόσβασή αφού αφαιρέθηκαν οι εικόνες του εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE