Στο Λονδίνο ο Υπ. Παιδείας - Συνάντηση με Βρετανό Υπουργό

Στο Λονδίνο ο Υπ. Παιδείας - Συνάντηση με Βρετανό Υπουργό

Για το Λονδίνο αναχώρησε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου,  για να συμμετάσχει στην Παγκόσμια Εκπαιδευτική Έκθεση “World Education Forum” και για να συναντηθεί με φορείς, όπως και να επισκεφθεί σχολεία της παροικίας.
 

Συγκεκριμένα, κατά την επίσκεψή του, ο Υπουργός Παιδείας, θα παραστεί στις επίσημες εκδηλώσεις της εκπαιδευτικής έκθεσης και θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό αρμόδιο για τα Πανεπιστήμια, την Επιστήμη, την Έρευνα και την Καινοτομία της Βρετανικής Κυβέρνησης, Chris Skidmore, και τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, δρ Joanna Newman.
 
Ο Υπουργός Παιδείας θα πραγματοποιήσει, επίσης, επισκέψεις σε αριθμό παροικιακών σχολείων και θα έχει συναντήσεις με μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του.
 
Επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE