Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής (17/01), ο Τούρκος Πρόεδρος κλήθηκε να σχολιάσει δήλωση του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ ότι στο Βερολίνο στρατάρχης Χαφτάρ θα συμβιβαστεί.
“Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω το σκότος. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος αξιόπιστος. Χθες συνέχισαν να βομβαρδίζουν τη Τρίπολη. Εμείς θα το δούμε αυτό πολύ καθαρά στο Βερολίνο. Θα δούμε και τι θα κάνουν μία δύο μέρες μετά το Βερολίνο. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε πως εύχεται να τηρήσουν τις υποσχέσεις που έδωσαν, διαφορετικά η Τουρκία "θα τα παρακολουθήσει αυτά".
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




